Sverige Springer avsnitt 8 - Night & Day Trail - Sverige Springer

Sverige Springer avsnitt 8 – Night & Day Trail

Säsong 5: Avsnitt 8

Sverige Springers eget lopp Icebug Night & Day Trail avrundar Vintersäsongen. Anna, Emil, Bianca och Andreas välkomnar deltagarna till ett tvådagarslopp i Hagaparken i Stockholm.
I sista reportaget från träningsresan till Playitas är det löpartävling på agendan, och så träffar Ann Söderlund PT:n och experten på sexuell hälsa Annika Kits. Tillsammans tränar de bäckenbotten på ett intimt och spännande sätt.

PRODUKTIONSÅR

2020

PUBLICERADES

00:01, 14 mar

SPELTID

22:25

Säsong 14
keyboard_arrow_up
Säsong 13
keyboard_arrow_up
Säsong 12
keyboard_arrow_up
Säsong 11
keyboard_arrow_up
Säsong 10
keyboard_arrow_up
Säsong 9
keyboard_arrow_up
Säsong 8
keyboard_arrow_up
Säsong 7
keyboard_arrow_up
Säsong 6
keyboard_arrow_up
Säsong 5
keyboard_arrow_down

8. Sverige Springer avsnitt 8 - Night & Day Trail

22:25

Sverige Springers eget lopp Icebug Night & Day Trail avrundar Vintersäsongen. Anna, Emil, Bianca och Andreas välkomnar deltagarna till ett tvådagarslopp i Hagaparken i Stockholm. I sista reportaget från träningsresan till Playitas är det löpartävling på agendan, och så träffar Ann Söderlund PT:n och experten på sexuell hälsa Annika Kits. Tillsammans tränar de bäckenbotten på ett intimt och spännande sätt.

7. Sverige Springer avsnitt 7 - Intervallträning

22:22

Hårda intervaller. Kombinationsträning. Bianca Salming kör friidrottsintervaller på banan samtidigt som småskadade Andreas Odén sitter på motionscykeln. Anna Jönsson Haag springer intervaller i backarna i alperna. Det är konditions- och spänstträning i Biancas pass på träningsresan på Playitas, och så förklarar Jessica Norrbom och Maria Ahlsén våra olika förutsättningar att ta till oss konditionsträning.

6. Sverige Springer avsnitt 6 - Folkfest på tjejvasan!

22:25

Tjejvasan! Blött och regnigt, men härligt! Anna och Emil Jönsson Haag bevakar folkfesten i Mora. Bianca Salming ger, och får energi under corepasset på Playitas, och så tränar Ann Söderlund, Lisa ”Knivlisa” Eriksson och Louise Winblad för Sverige Springers nya välgörenhetslopp i vår - Mama Run!

5. Sverige Springer avsnitt 5 - styrkeyoga och resa till Schweiz

22:25

Bianca Salming och Andreas Odén blir starka och smidiga under Bea Sjöberg Magnussons styrkeyogapass.

Anna och Emil Jönsson Haag upptäcker Davos på löparskor, och kör parträning på Playitas. Och så förklarar forskarna Jessica Norrbom och Maria Ahlsén kolhydraternas betydelse för kvalitativ träning.

4. Sverige Springer avsnitt 4 - längdskidor i Orsa och backintervaller på Playitas

22:25

Anna och Emil Jönsson Haag älskar längdskidor, och för löpare är det en fantastisk alternativ träning så här års. De lär ut skidåkningens grunder under ett skidläger i Orsa Grönklitt. Bianca Salming kör tuffa intervaller på bana, och backträning på träningsresan på Playitas, och så ger naprapat Maja Armandt bra tips på övningar för rörligare höfter.

3. Sverige Springer avsnitt 3 - Träning på gymmet och backlöpning

22:32

Bianca Salming kör alternativ träning med Andreas Odén på gymmet. Anna och Emil Jönsson Haag laddar för fjällmaraton med ett rejält backpass, och introducerar deltagarna på Sverige Springer-resan i skivstångsträningens grunder. C-vitamin mot förkylning - sanning eller myt? Svaret i veckans avsnitt.

2. Sverige Springer avsnitt 2 - Anna och Emil Jönsson Haag springer Winterrun i Stockholm

22:03

Winterrun i Stockholm är årets första lopp för många löpare. I alla fall för Anna och Emil Jönsson Haag som tar med sig sonen Harry på hans första lopp i livet.

På träningsresan till Playitas är det yoga och stavträning på menyn, och så berättar naprapaten Maja Armandt hur man behandlar ömma benhinnor.

1. Sverige Springer avsnitt 1 - Säsongspremiär

22:25

Det är dags för en ny säsong av träningsprogrammet Sverige Springer!

Programledare Andreas Odén och träningsexpert Bianca Salming har den här säsongen nya programledarkollegor i Anna och Emil Jönsson Haag.

De forna skidstjärnorna tar med Andreas på en löptur på isarna utanför Orsa Grönklitt.

Sverige Springer besöker årets mest lysande lopp i Göteborg - GORE-TEX Winterrun, och så drar hela gänget på träningsresa till Playitas på Fuerteventura.

Programmet sänds på Sportkanalen på fredagar kl 22.30. Det finns även att se på TV4 Play samt C More.

Säsong 4
keyboard_arrow_up
Säsong 3
keyboard_arrow_up
Winter Edition
keyboard_arrow_up
Säsong 2
keyboard_arrow_up
Säsong 1
keyboard_arrow_up
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.