Sverige Springer Avsnitt 5 - trappor & morgonträning - Sverige Springer

Sverige Springer Avsnitt 5 – trappor & morgonträning

Säsong 4: Avsnitt 5

Andreas Odén och Bianca Salming slår ett slag för morgonträning med ett trappträningspass i gryningen.
Isa Galvan utmanar sina vänner i leriga Tjurruset, och så drar Sverige Springer till Bengtsfors för Dalsland Swimrun.

PRODUKTIONSÅR

2019

PUBLICERADES

21:40, 11 okt

SPELTID

22:00

Säsong 14
keyboard_arrow_up
Säsong 13
keyboard_arrow_up
Säsong 12
keyboard_arrow_up
Säsong 11
keyboard_arrow_up
Säsong 10
keyboard_arrow_up
Säsong 9
keyboard_arrow_up
Säsong 8
keyboard_arrow_up
Säsong 7
keyboard_arrow_up
Säsong 6
keyboard_arrow_up
Säsong 5
keyboard_arrow_up
Säsong 4
keyboard_arrow_down

8. Sverige Springer Avsnitt 8 - Säsongsfinal!

22:00

Säsongsfinal - Sverige Springer-Loppet! Under två månader har Ann Söderlund och Manne Forssberg kämpat mot höstens stora mål - 10 km under 60 minuter i Sverige Springer-Loppet. På en regntung, lerig, men fantastiskt vacker bana i Hagaparken i Stockholm utspelar sig säsongens sista avsnitt. Eufori, glädjetårar och vinnarskallar i en härlig blandning. Dessutom blir det explosiv träning med Bianca Salming och naprapatens bästa övningarna för att bli av med löparknä.

7. Sverige Springer Avsnitt 7: Gymmet, zombies & sole sisters

22:00

Bianca Salming tar med Andreas Odén till gymmet där hon går igenom övningar som hjälpa honom bli starkare och få ett bättre löpsteg. Manne Forssberg och Ann Söderlund kör sista träningen tillsammans med sin gemensamma löpgrupp innan det är dags för det stora målet Sverige Springer-Loppet. Isa Galvan hakar på löpargruppen Soul Sisters som verkar i Enebyberg och som är ett lysande exempel på när träning blir ett redskap för en bättre fungerande integration för nyanlända.

6. Sverige Springer Avsnitt 6 - Intervaller, trail och motivationsbrist

22:00

Intervaller! Bianca Salming drillar Andreas Odén i medeldistansintervaller på löparbanan. Årets tuffaste pass. I alla fall för Andreas… Musikern Daniel Adams-Ray berättar om löpningen som enda drog i hans turnébuss. Anna och Emil Jönsson Haag genomför årets löparupplevelse i tredagarsloppet West Coast Trail, och Manne Forssberg har lösningen på Ann Söderlunds motivationsproblem. Missa inte veckans fullmatade och kändistäta program!  

5. Sverige Springer Avsnitt 5 - trappor & morgonträning

22:00

Andreas Odén och Bianca Salming slår ett slag för morgonträning med ett trappträningspass i gryningen. Isa Galvan utmanar sina vänner i leriga Tjurruset, och så drar Sverige Springer till Bengtsfors för Dalsland Swimrun.

4. Sverige Springer Avsnitt 4 - Backduell & Lidingöloppet

22:00

Abborbacken i Lidingöloppet är beryktad. Bianca Salming utmanar Andreas Odén i en hård backduell där. Manne Forssberg genomför Lidingöloppet 30 km för första gången, och går i mål euforisk. Anna och Emil Jönsson Haag anpassar sig till livet som skidmotionärer och ställer upp i motionsklassen i världens största rullskidlopp - Alliansloppet, och så träffar Andreas löpcoachen Lisa Beskow.

3. Sverige Springer Avsnitt 3 - Hinderbana & maxtest

22:00

Bianca Salming är otroligt inspirerad av NJIE ACTIONRUN och kör hinderbana med Andreas Odén. Manne Forssberg och Ann Söderlund genomför ett tidigt maxtest med träningsgruppen Träna med M(Ann)e, och Andreas tävlar i sitt första cykellopp någonsin i Velofondo.

2. Sverige Springer avsnitt 2 - Duoträning & transportlöpning

22:37

Det är hårdträningssäsong för Bianca Salming och det får Andreas Odén känna av när Bianca utmanar med duoträning i skogen. I löparserien Run Roulette har Andreas tagit en stadsrunda med fotomodellen Henrik Fallenius. Anna och Emil Jönsson Haag slår nytt rekord i långtidstävling i Dalslands kanotmaraton, och så introducerar Manne Forssberg transportlöpning för Ann Söderlund.

1. Sverige Springer avsnitt 1 - Säsongspremiär

22:00

Det är dags för en ny säsong av träningsprogrammet Sverige Springer! Precis som i våras leds programmet av Andreas Odén och Bianca Salming. I höstens första avsnitt tar de pulsen på Stockholm Halvmarathon. Under hösten får vi också följa Anna och Emil Jönsson Haag på äventyr. I premiäravsnittet genomför de sitt livs första swimruntävling. Ann Söderlund har bestämt sig - i höst ska hon komma i form, och får hjälp och inspiration av sin poddkompis Manne Forssberg I Träna med M(Ann)e.

Säsong 3
keyboard_arrow_up
Winter Edition
keyboard_arrow_up
Säsong 2
keyboard_arrow_up
Säsong 1
keyboard_arrow_up
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.