Utsökt proteinrik svamppasta - Back 2 workout #14 - Sverige Springer
Kost

Utsökt proteinrik svamppasta – Back 2 workout #14

18 september. Äntligen fredag!.. och ett NYTT RECEPT! Vad sägs om en utsökt svamppasta?

Till lunch, middag, matlåda… Funkar lika bra vad som!

(I vårt recept använde vi oss av bönpasta för att göra maträtten mer proteinrik. Perfekt efter träningen!)

RECEPT: 🍜 2 portioner.

200g bönpasta

Champinjoner

Salvia

Chili eller chili flakes 

2 klyftor Vitlök

1 Gullök 

1 paket Havre oatly – matlagningsgrädde 

Salt och peppar

Olivolja

Parmesanost 

2 nävar Bladspenat 

Citron att pressa över eller för att riva över. 

Se videon eller nedan för att se hur vi gör.

Smaklig måltid!

SÅHÄR GÖR DU:

1. Koka upp pastan i vattnet, tillsätt rikligt med salt

2. Hacka svampen och lägg ner i olja. Låt stekas till den blir gyllenbruna. 

3. Hacka lök, salvia och stek tillsammans med chili flakes/chili i olja och tillsätt svampen. 

4. Tillsätt pressad vitlök och smaka av med salvia, salt och peppar. 

5. Häll på grädde. Låt puttra ihop ca 10 min. 

6. Ta av pastan och spara ca 2 dl av pasta vattnet, häll bort resten.

7. Häll i pastan i stekpannan med svamp och tillsätt lite av pasta vattnet samt riven parmesan om det önskas. Smaka av med salt och peppar! Blanda i 2 nävar bladspenat och rör om. 

8. Servera med lite riven citron och parmesan över.

/ Linnea & Bianca

@frobeskitchen

Ta del av träningstips, specialerbjudanden, nyheter, evenemang och roliga tävlingar. Anmäl dig till Sverige Springers nyhetsbrev idag!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.