Saftiga mango- och chiabars! đŸ„­ - Sverige Springer
Kost

Saftiga mango- och chiabars! đŸ„­

Supergoda energibaren att ta innan ett trĂ€ningspass eller som ett snack till kaffet! ☕

Barsen Àr enkla att göra och du behöver inte baka dem i ugn eller liknande. Ingredienserna gÄr bra att hacka och mosa ner, men vi rekommenderar att anvÀnda en mixer för en extra slÀt konsistens.

RECEPT: đŸ„­ Cirka: 14 st mindre bars.

200 g torkad mango

8 fÀrska dadlar (urkÀrnade)

1/2 dl chiafrön

2 dl cashewnötter

ca 1 msk kokosolja

1/2 msk agavesirap

1 krm salt

Se hur du gör barsen nedan. âŹ‡ïž

SÄhÀr gör du:

1. Klipp eller hacka mango bitarna. Dela och kÀrna ur dadlarna. Grovhacka Cashewnötterna. LÀgg ingredienserna i en bunke tillsammans med Chiafrön, smÀlt kokosolja och agavesirap. TillsÀtt Àven en nypa flingsalt.

2. Rör om och mosa med en gaffel eller anvÀnd en exempelvis en stavmixer. (Vi rekommenderar att anvÀnda en mixer för att fÄ en slÀtare smet.)

3. Forma barsen till smÄ rektanglar med hÀnderna och placera pÄ en tallrik. Ringa över kokosflingor och toppa med flingsalt.

4. LĂ„t barsen stelna i kylen.

Servera och njut!

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.