Bananpannkaka i ugn - Sverige Springer
Kost

Bananpannkaka i ugn

Bananpannkaka som du är van vid, men du slipper stekningen. Bara mixa ihop, skjuts in i ugnen och klart. Perfekt mellanmål eller återhämtningsmål efter träning! 😍🥞

Följ Johanna & Caroline på Instagram här: @dietistensval 🍓🥦🥘

BANANPANNKAKA:

2 PORTIONER

Tid: Cirka 25 min

• 2 dl havregryn
• 3 ägg
• 2 bananer
• 3 dl havredryck
• 1 tsk bakpulver
• 1,5 dl grahamsmjöl
• En nypa salt

Serveringsförslag: Yoghurt och bär

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 200 grader
2. Blanda och mixa alla ingredienser
3. Smörj en form med rapsolja. Häll i smeten och grädda ca 15-20 min. 

Vid servering toppa med bär/frukt och yoghurt. 

Hoppas det smakar!