SÅHÄR GÖR DU:
1. Koka pastan enligt vad som står på förpackningen
2. Hacka grönkål och spetskål. (Eller köp färdig hackad)
3. Massera grönkålen med olivolja (obs! Viktigt!)
4. Fräs all kål i lagom het panna tills det bli mjukt och fått lite färg. Salta & peppra.
![](https://www.sverigespringer.se/wp-content/uploads/2020/04/engin-akyurt-Y3IuHd3ztMY-unsplash-scaled-e1585818916836-1024x319.jpg)
![](https://www.sverigespringer.se/wp-content/uploads/2020/04/charles-deluvio-la6DtkODelg-unsplash-scaled-e1585819047630-1024x291.jpg)
Dressingen:
5. Blanda 3 msk balsamicodressing med 3 msk olivolja.
6. Dra av kålen från värmen och blanda i dressingen.
![](https://www.sverigespringer.se/wp-content/uploads/2020/04/nazar-hrabovyi-lIuxlN0zSjs-unsplash-scaled-e1585818790334-1024x381.jpg)
![](https://www.sverigespringer.se/wp-content/uploads/2020/04/lucas-van-oort-0971xHJBT-E-unsplash-scaled-e1585818838211-1024x439.jpg)
Servera pastan med dressingen och hackad eller smulad fetaost. Toppa med cashewnötter.
Smaklig måltid!
/ Anna
Tagga oss gärna på instagram om ni provar våra recept! @sverigespringer