Proteinbrödet som gör att du orkar hela träningspasset - Sverige Springer
Kost

Proteinbrödet som gör att du orkar hela träningspasset

Den här veckan bakar Christian Hellberg ett proteinbröd med linfrö och kruskakli. Brödet är fullproppat med protein och långsamma kolhydrater som gör det perfekt att äta innan ditt träningspass.

Presenteras i samarbete med

Svensk Fågel

Ingredienser

4 st ägg
1 dl kvarg
1 msk rapsolja
1 msk bakpulver
4 msk linfrön
60 g kruskakli
50 g sesamfrön (gärna skalade och oskalade)
45 g solroskärnor

Gör så här:

Sätt ugnen på 180 grader. Vispa äggen lätt och blanda i kvarg och olja. Tillsätt bakpulver, linfrön, kruskakli, sesamfrön och solroskärnor. D Lägg bakplåtspapper i en brödform och lägg i degen, toppa gärna med sesamfrön. Grädda i mitten av ugnen i cirka 55-60 minuter om du gör en limpa. Gör du i muffinsform så räcker det med cirka 40 grader.

Ta del av träningstips, specialerbjudanden, nyheter, evenemang och roliga tävlingar. Anmäl dig till Sverige Springers nyhetsbrev idag!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.