Hallon och dadelbollar - Sverige Springer
Kost

Hallon och dadelbollar

Enkla och väldigt goda rawbollar.

  • Tar 10 minuter att göra!
  • Går att variera med olika sorters bär, men vi föredrar hallon!

Hoppas det smakar.

RECEPT:

10 st urkärnade dadlar

2 dl kokosflingor

4 msk rumstempererad kokosolja

1 krm vaniljpulver

1 dl valfri bärsort, exempelvis hallon.

 

Publicerat av

Bianca Salming

SÅHÄR GÖR DU:

1. Mixa allt i en blender eller med hjälp av en stavmixer. Går även att mosa ihop allt med hjälp av en slev eller händer.

2. Gör små bollar utav smeten och rulla i kokosflingor

3. Låt stelna i frysen eller kylen.

Efter förvaring i frysen tar du ut de några minuter innan de ska serveras och ätas.

Ta del av träningstips, specialerbjudanden, nyheter, evenemang och roliga tävlingar. Anmäl dig till Sverige Springers nyhetsbrev idag!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.