En nyttigare version av pannacotta - en hälsosammare efterrätt - Sverige Springer
Kost

En nyttigare version av pannacotta – en hälsosammare efterrätt

SÅ HÄR GÖR DU:

1. Krossa digestivekexen till små smulor och lägg i botten av ditt serveringsglas. Cirka 1-2 cm.

2. Fyll på med vanilj kesellan ovanpå och fyll upp så att cirka 2/3 delar av glaset är av kesella.

3. Ställ in i frysen och låt kesellan stelna en aning.

4. Mosa frysta eller färska bär och lägg som ett tunt lager över kesellan. Max 1 cm.

5. Ställ in i frysen igen.

6. Ta ut cirka 15 minuter innan servering och toppa med kokosflingor och några bär.

Servera och njut!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.