Choklad Raw bollar - Sverige Springer
Kost

Choklad Raw bollar

Här får ni ta del av Anna Jönsson Haags egna recept på supergoda chokladrawbollar. Eller som hon själv brukar kallar dem ”Rawbollar-som-inte-kan-klassas-som-nyttiga-men-vad-gör-väl-det?!”

Receptet hittar ni här:

2 dl cashew

1 dl fikon/dadlar

1 dl kakao (2 dl totalt)

1tsk vaniljpulver

1-3 tsk salt

200g mörkchoklad + 1 dl kakao

1 1/2 dl agave

1/2 dl havremjölk

1dl kallpressad kokosolja

1/2 dl kakao att rulla i.

Se fortsättning här nedan.

Publicerat av

SÅHÄR GÖR DU:

Kör ihop nötter, fikon, kakao ,vanilj & salt till fint mjöl. LÄNGE alltså!

Smält den mörka chokladen och rör ned ytterligare 1 dl kakao.

Blanda ned i det fina mjölet tillsammans med övriga ingredienser och kör lite till.

Kyl smeten i kyl eller en stund i frysen så att det går att göra bollar.

Rulla i kakaopulver.

Smaklig spis

/Anna

 

Vad vill ni se mer av på sverigespringer.se?

Tipsa oss!

  • Vill ni se mer reportage från lopp och tävlingar?
  • Vilken typ av löpträning vill ni veta mer om?
  • Vilka styrkeövningar vill ni att Bianca ska visa?
  • Saknar ni några recept och kostinspiration?

Maila oss på [email protected]