Choklad Raw bollar - Sverige Springer
Kost

Choklad Raw bollar

Här får ni ta del av Anna Jönsson Haags egna recept på supergoda chokladrawbollar. Eller som hon själv brukar kallar dem ”Rawbollar-som-inte-kan-klassas-som-nyttiga-men-vad-gör-väl-det?!”

Receptet hittar ni här:

2 dl cashew

1 dl fikon/dadlar

1 dl kakao (2 dl totalt)

1tsk vaniljpulver

1-3 tsk salt

200g mörkchoklad + 1 dl kakao

1 1/2 dl agave

1/2 dl havremjölk

1dl kallpressad kokosolja

1/2 dl kakao att rulla i.

Se fortsättning här nedan.

Publicerat av

SÅHÄR GÖR DU:

Kör ihop nötter, fikon, kakao ,vanilj & salt till fint mjöl. LÄNGE alltså!

Smält den mörka chokladen och rör ned ytterligare 1 dl kakao.

Blanda ned i det fina mjölet tillsammans med övriga ingredienser och kör lite till.

Kyl smeten i kyl eller en stund i frysen så att det går att göra bollar.

Rulla i kakaopulver.

Smaklig spis

/Anna

 

Ta del av träningstips, specialerbjudanden, nyheter, evenemang och roliga tävlingar. Anmäl dig till Sverige Springers nyhetsbrev idag!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.