SÅHÄR GÖR DU:
Kör ihop nötter, fikon, kakao ,vanilj & salt till fint mjöl. LÄNGE alltså!
Smält den mörka chokladen och rör ned ytterligare 1 dl kakao.
Blanda ned i det fina mjölet tillsammans med övriga ingredienser och kör lite till.
Kyl smeten i kyl eller en stund i frysen så att det går att göra bollar.
Rulla i kakaopulver.
Smaklig spis
/Anna
![](https://www.sverigespringer.se/wp-content/uploads/2020/03/charisse-kenion-tWe8ib-cnXY-unsplash-1024x612.jpg)
![](https://www.sverigespringer.se/wp-content/uploads/2020/03/daniel-fazio-JBN6FHP5VXk-unsplash-1024x683.jpg)
![](https://www.sverigespringer.se/wp-content/uploads/2020/03/jonas-ducker-PSPBCLttV0g-unsplash-1024x683.jpg)
![](https://www.sverigespringer.se/wp-content/uploads/2020/03/maja-vujic-FG29J5efMYQ-unsplash-1-1024x642.jpg)
![](https://www.sverigespringer.se/wp-content/uploads/2020/03/merve-aydin-jD2dIC2IZME-unsplash-1-1024x707.jpg)