Bananpannkaka i ugn - Sverige Springer
Kost

Bananpannkaka i ugn

Bananpannkaka som du är van vid, men du slipper stekningen. Bara mixa ihop, skjuts in i ugnen och klart. Perfekt mellanmål eller återhämtningsmål efter träning! 😍🥞

Följ Johanna & Caroline på Instagram här: @dietistensval 🍓🥦🥘

BANANPANNKAKA:

2 PORTIONER

Tid: Cirka 25 min

• 2 dl havregryn
• 3 ägg
• 2 bananer
• 3 dl havredryck
• 1 tsk bakpulver
• 1,5 dl grahamsmjöl
• En nypa salt

Serveringsförslag: Yoghurt och bär

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 200 grader
2. Blanda och mixa alla ingredienser
3. Smörj en form med rapsolja. Häll i smeten och grädda ca 15-20 min. 

Vid servering toppa med bär/frukt och yoghurt. 

Hoppas det smakar!

This error message is only visible to WordPress admins
Unsupported get request. Object with ID '17841407306288426' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api