Nytt samarbete med Generation Pep och ett nytt exklusivt pris i Länge Leve Loppet! - Sverige Springer
Länge Leve Loppet

Nytt samarbete med Generation Pep och ett nytt exklusivt pris i Länge Leve Loppet!

Fysisk aktivitet och hälsosamma matvanor gör att vi mår bra här och nu, och är dessutom två av de mest effektiva sätt som finns att förebygga framtida sjukdom och ohälsa. Goda vanor grundläggs tidigt och det borde därför vara en självklarhet att alla barn och unga ges samma förutsättningar till en aktiv och hälsosam livsstil. Så ser verkligheten inte ut. 

Bara tre av tio unga kommer upp i den rekommenderade mängden fysisk aktivitet, 60 minuter per dag, och bara en av tio äter tillräckligt mycket grönsaker, frukt och bär. Detta vill vi vara med och förändra! 

Generation Pep arbetar för barn och ungdomars hälsa och kommer under hela maj vara en del av Länge Leve Loppet.

För att motivera barn och unga att komma ut och röra på sig kommer vi varje söndag i maj tävla ut ett superpris för alla deltagare mellan 10 och 18 år – En träningsdag med Bianca Salming!

Under sensommaren eller hösten (beroende på Coronasituationen) arrangerar Sverige Springer en träningsdag i Stockholm. En heldag med friidrottsträning med Sveriges bästa mångkampare Bianca Salming.

Totalt tävlar vi ut 20 platser. 4 per söndag i maj.

Reglerna är som vanligt i Länge Leve Loppet; välj distans, registrera på Jogg, och skriv en härlig kommentar så är du med och tävlar. Träningsdagen med Bianca kan vinnas av deltagare födda 2002-2010.

Tillsammans skapar vi en folkrörelse för barn och ungas hälsa!

Länge Leve Loppet!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.