Länge Leve Loppet - veckans priser! - Sverige Springer
Länge Leve Loppet

Länge Leve Loppet – veckans priser!

Nu är det bara två söndagar kvar av Länge Leve Loppet!

Vi har tjugo fantastiska priser att tävla ut till de som springer Länge Leve Loppet söndag den 23 maj. Välj om du vill springa 2,5 km, 5 km, 10 km, 21 km eller 42 km och registrera din tid på Jogg. För att vara med och tävla om alla dessa priser behöver du skriva en härlig kommentar när du registrerar din tid.

Kom igen! Ta på dig skorna och gå ut och spring på söndag 🙂

VECKANS PRISER!

Vinn ett avancerat fystest från Aktivitus!

Laktatmätt tröskeltest som ger dig dina individuella träningszoner och anger dina uthålligheter i löpning. VO2max-test mäter din maximala syreupptagningsförmåga och tillika din faktiska kondition. Testerna tillsammans ger vad du bör lägga din träningstid på för att nå bästa möjliga utveckling mot dina mål. Läs mer om testerna HÄR. Värde 2090 kr.

Vinn en Fitbit Charge 4!
Ett snyggt, vattentåligt träningsarmband packat med funktioner som ger dig bättre koll på din träning och din kropp – inbyggd GPS, Active Zone Minutes, nya träningslägen och sömnregistrering. Med Fitbit Pay och upp till 7 dagars batteritid får du mer frihet på språng och mer inspiration för att nå dina träningsmål. Läs mer HÄR. Värde 1699 kr.

Vinn en stugvecka i Idre Fjäll!
Vi tävlar ut en stugvecka för fyra personer i Idre Fjäll. Läs med HÄR. Värde 4500 kr.

Vinn en träningsdag med Bianca Salming!
Generation Pep arbetar för barn och ungdomars hälsa och är en del av Länge Leve Loppet. För att motivera barn och unga att komma ut och röra på sig tävlar vi ut ett superpris för alla deltagare mellan 10 och 18 år – en träningsdag med Bianca Salming! Tillsammans skapar vi en folkrörelse för barn och ungas hälsa.

Fyra presentkort från Marathongruppen!
Vi tävlar ut fyra presentkort på valfritt lopp som Sveriges största arrangörer av motionslopp arrangerar.  Ta reda på vilket lopp du skulle vilja springa HÄR. Värdet är 1000 kr per presentkort.


Vi tävlar ut fyra par löparskor från Brooks!
Vinn ett par Ghost 12 eller Adrenaline GTS 20. Läs mer HÄR. Värde 1600 kr.

En Flowpillow heat!

Sveriges populäraste massagekudde som är utvecklad för att efterlikna sportmassage. Med djupgående massagetummar, infraröd värme och med tre valbara hastigheter så hittar du ett massageläge som passar dig. Perfekt behandling i soffan efter ett härligt löppass! Läs mer HÄR. Värde 1490 kr.

Fyra T-shirts från A Non Smoking Generation!
Den här veckan tävlar vi ut fyra träningströjor med reflexerande detaljer för bra synlighet från A Non Smoking Generation. T-shirten finns för både dam och herr och i flera olika färger. Läs mer HÄR. Värde 269 kr.

 

Så här är du med och tävlar:

1. Registrera ditt resultat på Jogg.

2. Lämna en härlig kommentar med ditt resultat på jogg.se

3. Följ Sverige Springer på Instagram

På måndag den 25/5 utser en jury de härligaste kommentarerna som belönas med fina priser. Vinnarna presenteras på sverigespringer.se