LÄNGE LEVE LOPPET FINALEN! 31/5 - Sverige Springer
Länge Leve Loppet

LÄNGE LEVE LOPPET FINALEN! 31/5

DET HAR BLIVIT DAGS FÖR FINAL I LÄNGE LEVE LOPPET!

Nu på söndag är det sista loppet för #LängeLeveLoppet succén och det kommer firas med massvis av EXKLUSIVA PRISER.

LÄS OM VÅRA PRISER HÄR!

Vi kan lova att ni inte vill missa vårt sista LOPP! Skriv in i era kalendrar för på SÖNDAG 31 maj springer vi virtuellt tillsammans en sista gång!

Läs mer om hur du är med i Länge Leve Loppet nedan!

 

 

 

 

Länge Leve Loppet är ett virtuellt lopp som Sverige Springer tillsammans med JOGG, Marathongruppen och Aktivitus arrangerat varje söndag i MAJ och APRIL.

Ett intiativ vi har dragit igång för att motivera och för att hålla Sverige i rörelse när andra lopp ställs in. Varje söndag har fantastiska löpare runt om i Sverige tagit sig ut och sprungit #LängeLeveLoppet. Nu har det blivit dags för vårt sista lopp och vi hoppas att DU vill springa tillsammans med oss. Ta med en vän, få med familjen, spring själv, slå rekord, njut av din löpning! När du är med och springer Länge Leve Loppet har du även chans att vinna många fantastiska priser. (Finalens priser avslöjas här på vår site 29/5)

SÅHÄR ÄR DU MED OCH SPRINGER PÅ SÖNDAG:

1.  Du väljer en valfri distans: 2.5 km / 5 km / 10 km / 21 km / 42 km.

2. Registrerar ditt lopp på www.jogg.se

3. Med ditt resultat lägger du även med en ”PEPPIG” kommentar för att vara med och tävla om priserna! Vinnaren utses på måndagen här inne på SverigeSpringer.se

 4. När resultatet är registrerat så hamnar du på en resultatlista bland alla andra som sprungit inne på JOGG.SE

Den ända regeln är att LOPPET ska springas och registreras någon gång under SÖNDAGEN. Från 00.00 till 00.00!

Vi peppar och hejar fram varandra på sociala medier och firar även med fina priser! Tagga oss @SverigeSpringer på Instagram och använd gärna hashtagen #LängeLeveLoppet så kan vi se varandra och heja lite extra.

VI SYNS PÅ SÖNDAG! LYCKA TILL! 🤩🙏🏻

This error message is only visible to WordPress admins
Unsupported get request. Object with ID '17841407306288426' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api