Finalpriser i Länge Leve Loppet! - Sverige Springer
Länge Leve Loppet

Finalpriser i Länge Leve Loppet!

Det har blivit dags för LÄNGE LEVE LOPPET FINALEN! 🏆🎉

Såklart ska vi fira detta med EXTRA bra priser! 🤩 På söndag kommer du som är med och springer ha chans att vinna något utav våra 27 (!!) stycken PRISER! Och det är inte vilka priser som helst…

Läs mer om våra SUPER priser HÄR nedanför. ⬇️

Länge Leve Loppet Finalen går nu på söndag. 31/5.

 

VECKANS PRISER!

 

10 PRESENTKORT från Marathongruppen!

I FINALEN tävlar vi ut 10 presentkort på valfritt lopp som Sveriges största arrangörer av motionslopp arrangerar.  Ta reda på vilket lopp du skulle vilja springa HÄR. Tre presentkort till ett värde av 2000 kr och sju presentkort till ett värde av 1000 kr!

 

Vi tävlar ut avancerade fystest från Aktivitus till TVÅ personer!

Ett laktatmätt tröskeltest som ger dig dina individuella träningszoner och anger dina uthålligheter i löpning och ett VO2max-test som mäter din maximala syreupptagningsförmåga och tillika din faktiska kondition. Testerna tillsammans ger vad du bör lägga din träningstid på för att nå bästa möjliga utveckling mot dina mål. Läs mer om testerna HÄR. Värde 2090 kr.

 

En Flowgun!

Massagepistolen som har tagit marknaden med storm och som är det självklara alternativet för dig som vill ha det senaste inom återhämtning. Med djupgående vibrationer aktiveras muskulaturen och blodcirkulationen kickas igång snabbt. Vunnit bäst i test och är en produkt som verkligen måste provas. Läs mer om Flowgun HÄR. Värde 3990 kr.

 

Vinn en Fitbit Charge 4!
Ett snyggt, vattentåligt träningsarmband packat med funktioner som ger dig bättre koll på din träning och din kropp – inbyggd GPS, Active Zone Minutes, nya träningslägen och sömnregistrering. Med Fitbit Pay och upp till 7 dagars batteritid får du mer frihet på språng och mer inspiration för att nå dina träningsmål. Läs mer HÄR. Värde 1699 kr.

 

Vinn en stugvecka i Idre Fjäll!
Vi tävlar ut en stugvecka för fyra personer i Idre Fjäll. Läs med HÄR. Värde 4500 kr.

 

Vinn en träningsdag med Bianca Salming!
Generation Pep arbetar för barn och ungdomars hälsa och är en del av Länge Leve Loppet. För att motivera barn och unga att komma ut och röra på sig tävlar vi ut ett superpris för alla deltagare mellan 10 och 18 år – en träningsdag med Bianca Salming! Tillsammans skapar vi en folkrörelse för barn och ungas hälsa.

 


Vi tävlar ut fyra par löparskor från Brooks!
Vinn ett par Ghost 12 eller Adrenaline GTS 20. Läs mer HÄR. Värde 1600 kr.

Fyra T-shirts från A Non Smoking Generation!
Den här veckan tävlar vi ut fyra träningströjor med reflexerande detaljer för bra synlighet från A Non Smoking Generation. T-shirten finns för både dam och herr och i flera olika färger. Läs mer HÄR. Värde 269 kr.

 

Så här är du med och tävlar:

1. Registrera ditt resultat på Jogg.

2. Lämna en härlig kommentar med ditt resultat på jogg.se

3. Följ Sverige Springer på Instagram

På måndag den 1/6 utser en jury de härligaste kommentarerna som belönas med fina priser. Vinnarna presenteras på sverigespringer.se

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.