Tommy Myllymäki - Sverige Springer
Vägen mot maran 2022

Tommy Myllymäki

Vem är Tommy Myllymäki?

2007 utsågs Tommy Myllymäki till årets kock och är idag en av Sveriges absolut bästa stjärnkockar. Sedan två år tillbaka driver Tommy restaurangen Aira, där han oftast håller till under veckorna. Hur laddar Myllymäki upp inför sommarens Stockholm Marathon och vad har han egentligen för mål med loppet?

Lär känna Tommy lite bättre i texten nedan, och var med och följ hans resa fram till Adidas Stockholm Marathon. Den 4 juni då han kommer att stå på startlinjen!

TOMMY MYLLYMÄKI

Tommy berättar att han ser många likheter med sitt arbete som kock och med idrotten och just löpningen. I Myllymäkis arbete som kock går det åt mycket jobb till att utveckla produkten, och även de små framstegen tar väldigt mycket kraft. Precis som en idrottsprestation säger Tommy.  Att slipa på detaljerna är det som gör att man blir lite bättre, både i köket likaväl som med löpningen.

Oavsett vem du är som springer en mara, så kommer de sista 5 km att vara jätte jobbiga menar Tommy. Det är då det gäller att vara stark mental. Det är de sista kilometrarna som kommer att vara ett krig med psyket och det mentala, säger stjärnkocken. Han förklarar även att efter en mara går det från ”aldrig mer igen” till ” igen” och det är den känslan som är så härlig.

Tommys mål till Adidas Stockholm Marathon är att springa SUB 3h. Det ska bli spännande att få följa Tommys resa fram till maran. Hur tränar han, hur går det med uppladdningen?

Varje måndag släpps det ett nytt spännande avsnitt av ”VÄGEN MOT MARAN”! Här kommer vi får svar på bland annat träningsmängden, kosten och välmående. Så se till att följa denna roliga resa!

Följ Tommy på instagram här: @tommymyllymaki

#vägenmotmaran

@adidas

@sverigespringer

@stockholm_42195

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.