Kristofer Låås - Sverige Springer
Vägen mot maran 2022

Kristofer Låås

Vem är Kristofer Låås?

Redan i Valencia i december förra året sprang Kristofer såpass snabbt att han klarade kvalgränsen till laget för kommande EM. Att vara med på listan är en bra början, nu gäller det bara att prestera bra på loppen i vår för att ha chansen till en startplats på EM i München.  Vad har Kristofer för mål med Stockholm Marathon i år? Hur kommer han att träna?

Lär känna Kristofer lite bättre i texten nedan, och var med och följ hans resa fram till Adidas Stockholm Marathon. Den 4 juni kommer ”Låset”  att stå på startlinjen!

KRISTOFER LÅÅS

”Låset” som är Kristofer även kallas sprang sitt första maratonlopp 2016, men det är inte förens 2018 som han började satsa ordentligt på sin löpning. Tillsammans med sin satsning på löpningen består vardagen även av jobb, där Låset arbetar som ingenjör.

Enligt Kristofer så är det Söder och Västerbron som kommer att vara utmaningen med årets mara. Målet för Låset i Adidas Stockholm Marathon kommer att vara att gå med första klungan, och springa där. Låset berättar även att ambitionen för sommaren är att komma med till EM och få en startplats i München. Redan i december förra året klarade han kvalgränsen. Så på listan står han med, nu gäller det bara att prestera bra i vår och visa att han ska med till EM i augusti.

” Jag tror man måste springa själv, för att förstå hur häftigt det är” säger Låset. Det är när man inser att man har klarat det som känslorna kommer beskriver han. Den bästa känslan är när man springer in på stadion med 300m kvar och alla vänner och familj är på läktaren och hejar, säger han.

Den 4 juni kommer Låset att stå redo på startlinjen till Adidas Stockholm Marathon. Häng med på hans uppladdning inför maran här på hemsidan.

Följ Kristofer på instagram här: @kristoferlaas

Varje måndag släpps det ett nytt spännande avsnitt av ”VÄGEN MOT MARAN”! Här kommer vi får svar på bland annat träningsmängden, kosten och välmående. Så se till att följa denna roliga resa!

#vägenmotmaran

@adidas

@sverigespringer

@stockholm_42195

 

 

 

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.