Sanna Mustonen - Sverige Springer
Vägen mot maran 2022

Sanna Mustonen

Vem är Sanna Mustonen?

Som nybliven trettioåring har Sanna Mustonen fullt upp i vardagen. Hon jobbar heltid som gymnasielärare samtidigt som hon helhjärtat satsar på sin löpning. Vad är egentligen Sannas mål inför maran? När började hon att satsa på löpningen?

Lär känna Sanna lite bättre i texten nedan, och var med och följ hennes resa fram till Adidas Stockholm Marathon. Den 4 juni kommer hon att stå på startlinjen!

SANNA MUSTONEN

Redan som 9-åring började Sanna att springa och hittade kärleken till löpningen snabbt. Från och med 13-års ålder har hon sprungit på ganska hög nivå och springer i nuläget för klubben Hässelby SK. ”Löpningen har varit, och är en mycket stor del i mitt liv”, förklarar Sanna.

Att få springa ett marathon på de Olympiska Spelen är ett av Sannas stora och långsiktiga mål med löpningen. Fram tills dess har hon några delmål som bland annat är att i år stå på pallen i Stockholm Marathon. Att springa igenom en mara utan att ”vägga” är även något som Sanna har som ett kortsiktigt mål, berättar hon. När det kommer till mer tidsmässiga mål för Sanna så är det SUB 2:30 som hon har siktet inställt på till årets mara.

Den 4 juni kommer Sanna att stå redo på startlinjen till Adidas Stockholm Marathon. Häng med på hennes uppladdning inför maran här på hemsidan.

Följ Sanna på instagram här: @smustonen

Varje måndag släpps det ett nytt spännande avsnitt av ”VÄGEN MOT MARAN”! Här kommer vi får svar på bland annat träningsmängden, kosten och välmående. Så se till att följa denna roliga resa!

#vägenmotmaran

@adidas

@sverigespringer

@stockholm_42195

 

 

 

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.