Lär känna Linnea Frobe! - Sverige Springer
Yoga & Rörlighet

Lär känna Linnea Frobe!

Linnea Frobe är vårt nyaste tillskott här till vår Sverige Springer familj.

Till en början kommer ni få se mycket av Linnea i vår september kampanj #Back2Workout.

Lär känna Linnea mer här nedan..!

Vem är Linnea Frobe?

Linnea Frobe är född 10 juni 1998. Hon är friidrottare och tävlar för Täby is. Linnea började med friidrott när hon var 8 år gammal, bland annat i samma grupp som Bianca. Hon började att tävla och träna i mångkamp för att sedan gå över till lång sprint. 200m & 400m.

Linnea är uppväxt i Vaxholm tillsammans med mamma, pappa och sin tvillingbror William Frobe som även han tävlar i friidrott och i samma grenar.

”Vi båda har tävlat i ALLT sedan vi var små, så jag har blivit en riktig vinnarskalle!”

Fotboll var också en sport som Linnea körde i nästan 10 år innan kärleken för friidrotten tog över. Utöver friidrotten så gillar Linnea att laga mycket mat, vara med vänner, försöka att lära sig skateboard, spela Padel, yoga och resa! Linnea har ett matkonto på Instagram som ni hittar här! @frobeskitchen 

Hur känns det att köra #BACK2WORKOUT med Sverige Springer?

”Känns så kul att få vara med och visa några roliga och bra övningar och laga lite mat! Har känt Bianca länge, så det är superkul att göra det med henne, vi började friidrotts ungefär samtidigt och att vi både fortfarande är aktiva är superkul! Att få vara med teamet här på Sverige springer är superkul och jag är så taggad på att jobba med dem nu i september, så himla härligt gäng!🤩 detta kommer bli bra!”

 

  

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.