Ny vecka - ny Biancas Challenge - Sverige Springer
Träning

Ny vecka – ny Biancas Challenge

Måndagen är här i vanlig ordning och jag känner mig faktiskt lite extra peppad och inspirerad inför den nya veckan! Kanske är det tack vare SM guldet i Lördags! Eller ”partajet” i fredags..! Eller! Mammagalan? Allt det kommer ni bland annat kunna se i min Vlogg som kommer ut imorgon och på lördag.

Jag tycker det är så kul att utmana du/ni som läser detta. Så denna vecka har jag i Biancas Challenge lagt in tre stycken olika slags ”löppass” som jag ser fram emot att se om ni lyckas att bocka av… Såklart kanske några ut av er ska springa Stockholm Marathon på Lördag och då kanske detta inte är den ultimata uppladdningen.. Men! Till er andra blir det nog jätte bra… 🙂 Glöm inte heller att stretcha! 😉 (En utav punkterna.)

Sen fick jag även inspiration från Morsdag igår när vi hyllade alla våra älskade Mammor som vi har här i världen. Vi fortsätter med det den här veckan och hyllar en person som vi inspireras av! Något som man ofta ibland kan glömma bort. Kanske är det din mamma? Bästa kompis? En profil… Träningsmässigt, hur den är som person, deras bra egenskaper. Ni förstår grejen..

Det tycker jag låter som en toppen vecka! Jag kommer träna på som vanligt, befinna mig på Vårruset Stockholm, Bauhaus galan (inte tävla) och förmodligen också Stockholm Marathon också. Hoppas vi ses någonstans där.

Puss & Kram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.