Mot Karlstad och SM - Sverige Springer
Träning

Mot Karlstad och SM

Det är ”full rulle” nu med tävlingar nästan varje helg. Inget jag klagar på dock. Jag älskar att få åka runt överallt, tävla, träffa nytt folk och se nya ställen… Next up – SM i Karlstad.

Just i detta nu sitter jag alltså i en minibuss ner till Karlstad. I helgen är det dags för SM och jag tävlar i Spjut och höjdhopp. Och jag vet vad ni tänker.. SM igen?! Yes, först var det Junior SM, sen Mångkamps! SM och så nu är det dags för ”Stora” individuella SM..

Finnkampen ägde ju rum nu i helgen som var också. Där hoppade jag höjdhopp! Vill du se mer ifrån det så hittar du det bland annat i min senaste vlogg här nedanför.

Denna gång åker vi ner redan på Torsdag eftersom spjutet går imorgon vid 18.50. Det är skönt. Hinner man landa lite innan det är dags för att tävla. Sen blir det också lite mindre ”väntan” under veckan. För det är verkligen så jag känner under veckans gång. Jag lääängtar verkligen tills man får ta sitt pick & pack och sätta sig i minibussen och ha en hel tävlingshelg framför sig. Det är bästa känslan.. (haha) Svårt att förklara.. Men det pirrar lixom lite!

Så om det inte vore för att jag längtade så mycket till grundträningen nu till hösten så hade jag kunnat ha det såhär ”foreveeer”.

Nu ska jag ta en liten tupplur.. och hoppas på att timmarna rullar på snabbt här i minibussen.

PUSS & KRAM

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.