Daniel Karlsson om runstreak del 1 - Sverige Springer
Runstreak

Daniel Karlsson om runstreak del 1

Daniel Karlsson heter jag och jag har nu sprungit 2287 dagar i följd, varje dag i ur och skur, och har hur roligt som helst! Att springa varje dag är själva grunden för en runstreak, och den internationella regeln är att man minst ska springa en engelsk mile, dvs 1,6 km, varje kalenderdygn. Själv har jag höjt gränsen till minst 2 km, men det där gör man som man vill med.

För mig är det viktigaste med en runstreak att man ska ha roligt, att man ska må bra och att det ska skapa en sprudlande stolthet. Det handlar absolut inte någon form av aldrig vila-mentalitet där man ska sluta lyssna på kroppen och pressa sig så långt det går. Att luffsa 1,6 km på gränsen till gång är något som de flesta människor klarar av utan att det ska klassas som ”träning”. I det stora hela vill jag nämligen att runstreak ska ses som ”rörelse” varje dag, snarare än ”träning” varje dag.

Det finns massor av positiva effekter med att springa varje dag, och genom utmaningen  Sverige Springer Runstreak hoppas vi att även du ska få uppleva vilka de positiva effekterna är för just dig. Under hela maj kommer jag varje dag med tips och inspiration för att du på bästa sätt ska klara av den här utmaningn, så håll utkik här på sajten!

En härlig grej med runstreak är gemenskapen som uppstår, och jag hoppas att du hjälper till och bidrar till den genom att tagga dina inlägg i sociala medier med #sverigespringerrunstreak!

Nu kör vi, spring stolt!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.