Vägen mot Vasaloppet - del 2 - Sverige Springer
Vägen mot Vasaloppet

Vägen mot Vasaloppet – del 2

I den andra delen av serien ”Vägen mot Vasaloppet 2022” ger coach Anna bra tips för stakning i längdspåret samt ett grymt recept på ett energirikt mellanmål innan eller efter din tur i spåret. Inför vinterns längdskidåkning kommer vi att släppa fem avsnitt med fokus på träning, kost och de bästa tipsen till dig som ska ut i spåren i vinter. Häng med på resan mot Vasaloppet 2022 här på hemsidan och på AXAs hemsida som du hittar här!

På instagram kommer ni även kunna följa med på äventyret, så kom ihåg att följa @sverigespringer , @axasportsclub och @axasverige

Presenteras i samarbete med

VÄGEN MOT VASALOPPET 2022, del 2 !

I den andra delen av miniserien ”Vägen mot Vasaloppet 2022” fortsätter Anna Jönsson Haag att coacha Andreas och Anitha i längdspåret. I det här avsnittet fokuserar Anna mycket på bland annat stakning. Hon visar och förklarar hur man på det bästa sättet kan träna upp sin teknik och kommer också med många bra tips till hur Andreas och Anitha ska tänka kring just stakningen i längdspåret. Vi får även en förståelse till hur viktig bålstyrka är när du stakar dig fram på skidorna.

Utöver tips och teknikgenomgång i spåret får vi även i det här avsnittet följa med trion in i köket. Där lagar de tillsammans ett mellanmål som är perfekt för extra energi innan, mellan eller efter din tur i spåret. Coach Anna kommer även här med några tips på hur du kan tänka kring energi och mellanmål under en aktiv dag, samt hur viktigt det är att faktiskt få i sig tillräckligt med energi.

 

ANNAS SMOOTHE BOWL:

Ingredienser:

Gör såhär:

 

Följ med på äventyret när OS-guldmedaljören Anna Jönsson Haag tar sig ann uppgiften att coacha Anitha och Andreas inför Vasaloppet 2022. Anitha och Andreas kommer att köra för AXA Sports Club och Anna ska ge dem båda de bästa tipsen inför den här utmaningen. Under vintern kommer vi att släppa fem avsnitt som är fullproppade med tips, träning och kost inför vinterns skidsäsong. Håll utkik här på hemsidan samt även på AXAs hemsida som du hittar HÄR!

Avsnitten kommer du även att kunna ta del av på Instagram, så följ Sverige Springer och AXA där också!

@sverigespringer

@axasportsclub

@axasverige

#axasportsclub

#axasverige

#vasaloppet

This error message is only visible to WordPress admins
Unsupported get request. Object with ID '17841407306288426' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api