#Yoloklassikern avsnitt 7 - Sverige Springer
#YOLOKLASSIKERN

#Yoloklassikern avsnitt 7

Vi är redan framme i det sjunde avsnittet av Yoloklassikern. Julia och tjejerna gnuggar på med cyklingen där man i veckans avsnitt får hjälp av Emil Jönsson Haag.

I Yoloklassikerns sjunde avsnitt är det dags för de sista förberedelserna inför En Svensk Klassikers nästa etapp, Vätternrundan. Tjejernas coach, Emil Jönsson Haag, kör lite repetion med gänget efter introduktionen i Varberg. Vad är egentligen höger och vänster, hur meddelar man att klungan bör sakta ned och kanske det viktigaste av allt – stopp?

Emil Jönsson Haag, Julia Andrén och tjejerna i kompisgänget nöter på med cyklingen. En av de stora utmaningarna gruppen har är att ta hjälp av varandra i klungan och att våga ligga nära. Tillsammans med Emil blir det en lektion i just detta.
– Dom vill gärna ha lite marginal till varandra men man orkar inte så länge om man inte ligger nära varandra, säger Emil Jönsson Haag i avsnitt sju.

 

Julia får dock lugnande besked av coachen Emil gällande Vätternrundan. Hennes oro om olika utmaningar menar han är fullt normala och övertygar henne om att det inte kommer vara några problem.
– Jag är helt övertygade om att alla är idioter här, alla kommer bara köra. Men jag vill att det ska bli så behagligt som möjligt för er. Men ni kommer komma dit, alla börjar ju någonstans och fatta vilken bit ni kommit sen ni cyklade första gången, säger Emil till Julia och tjejerna.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.