”Jag är glad att få ingå i detta magiska team och ser fram emot många härliga yogastunder” - Sverige Springer
Träning

”Jag är glad att få ingå i detta magiska team och ser fram emot många härliga yogastunder”

Hälsa för mig är inte bara fysisk träning och hälsosam kost, utan handlar även om hur du andas, vad du har för tankar, hur du talar till dig själv och andra, och hur du förhåller dig till livet.

För att uppnå riktig hälsa inifrån och ut krävs ett holistiskt ”tänk”. Att ta hand om sig själv både på insidan och utsidan skapar förutsättningar för ett härligt liv för dig själv och för alla runt omkring dig. Om vi bara kör på i 180 och aldrig stannar upp så skapas negativ stress vilket ofta leder till oro, sjukdom och irritation.

Jag vill genom Sverigespringer.se sprida glädje och positivitet. Jag är utbildad yogalärare och genom yogan får du både styrka, rörlighet och ett lugnare sinne. Yoga handlar absolut inte om vighet, utan eftersträvar samspel mellan din fysiska kropp och ditt sinne. Helt utan prestation! Yoga är till för alla och det kan verkligen hjälpa dig på så många plan. Både mot värk, spänningar och inre stress och oro. Dessutom får du lära dig att andas på ett sätt som har massor av fördelar.

Mina favoritträningsformer är: yoga, crosstraining, löpning och styrketräning. Jag är superglad att få ingå i detta magiska team och ser fram emot många härliga yogastunder med dig.

Vill du läsa mer om yoga och mig så kika här: www.soyoga.se

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.