Välkomna till löparsajten som vill hjälpa dig att hitta ditt ”varför” - Sverige Springer
Träning

Välkomna till löparsajten som vill hjälpa dig att hitta ditt ”varför”

Löpning är roligt, enkelt, förbättrar din kondition, skärper ditt sinne, ökar din livslängd, gör dig mer avslappnad, får dig att sova bättre och höjer din självkänsla. Löpning kan också trigga dig att sätta upp och klara inspirerande målsättningar och ge dig nya vänner. Vad är ditt varför?

Vissa tänker att löpning inte är för dem, att löpning är jobbigt, snorigt, svettigt, långtråkigt, töntigt och tidskrävande. De tror att ”runners high” är ett påhittat begrepp och skulle hellre ta gift än att sätta på sig ett par löparskor. Men det är fel. Visst kan löpning vara alla de där sakerna men efter ett tag med löpning märker man att det snarare är skäl FÖR att springa, än skäl för att inte springa. Förutom snoret då kanske.

I fjol bestämde jag och min kompis Erik att vi under 2018 skulle springa maraton under tre timmar. För att klara av det behövde vi kunskap och inspiration. Vi tog saken i egna händer och startade podcasten Maratonlabbet som blev startskottet på mitt bästa löparår någonsin. Och det bästa var inte att jag till slut klarade målet, det bästa var att jag ”på köpet” blev en snabbare, mer hälsosam, avslappnad, glad och smartare version av mig själv.

Så säg hej till ”Johan 2.0” som tillsammans med resten av Sverige Springer-gänget hoppas kunna bjuda på inspiration och kunskap som leder dig till ditt ”varför”.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.