Tuffa utmaningar i veckans ”Biancas Challenge” - Sverige Springer
Träning

Tuffa utmaningar i veckans ”Biancas Challenge”

Eftersom det är påsk i helgen och många är lediga några extra dagar är Biancas challenge lite extra tuff denna vecka. Det finns mer tid att utmana sig helt enkelt. Så hoppa gärna på veckans challenge som utmanar dig på flera olika plan!

Hej allihopa!
I går landade jag i Montenegro sent på kvällen och i dag kör vi våra första pass här på träningsarenan. Vi är alltså på träningsläger i Bar, Montenegro och kommer vara här i drygt två veckor. Ska bli så skönt och kul. Jag får som ett annat lugn när jag är på träningsläger. Kan koppla bort tankarna från annat och bara fokusera på träningen. Och såklart så hoppas jag på lite varmare väder.

Och när vi ändå ska tala om väder så kan vi gå direkt in på Biancas Challenge. Förra veckan var riktigt kylig hemma i Sverige och jag valde då att springa inomhus på löpband ett pass. Det inspirerade mig och därför slängde jag denna vecka in ”Ett intervallpass på löpband” i utmaningen. Jag tycker själv att det är riktigt kul att springa på löpband. Man ser exakt hur långt man har sprungit och hur snabbt man springer. Man tävlar lite mot sig själv. Hur som helst, kul med lite variation, men intervaller utomhus går såklart också bra.

Men utmaningen är inte bara intervaller, det kommer lite blandat med meditation, matlagning och annan träning. Hoppas verkligen ni provar på att köra meditationen. Jag har själv precis börjat försöka sitta ner 20 minuter om dagen för att meditera, helst vid samma tidpunkt. Det finns hur många olika sätt att göra meditation, men till en början kan du bara sätta dig ner, med ryggen rak och blunda. Fokusera på andningen. Jag gillar det redan, men tror att den stora effekten kommer först efter några veckors repetition.

Hoppas ni får en toppenvecka! puss o kram.
PS. Mitt intervallpass på löpband kommer att läggas upp på Instagram under veckan. Nu kör vi !! D.S

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.