SM - Silver - Sverige Springer
Träning

SM – Silver

SM – helgen är över och jag får med mig en silver peng hem igen till Stockholm…

SM – Helgen är över och oj! Vilken succé tävling Karlstad hade arrangerat.

Allt ifrån försök på Guinness världsrekord i så många high fives som möjligt på 1 minut, till fantastiska tävlingar, bland annat en specialtävling där de gjorde damernas höjdhopp mer ”gala- aktigt” och flyttade publiken närmare höjdhoppsmattan. Det var grymt kul! För att inte glömma att får vara med på Michell Torneus sista tävling någonsin..

Så som sagt, det blev det verkligen en sån rolig helg. Och såklart spelade Silver Medaljen en stor roll i det. Jag tror dock att jag är gladare nu idag än just då efter tävlingen. Jag ville mycket, jag ville hoppa högre. Så med slutresultat 1.84m så var jag inte helt nöjd, men såhär nu i efterhand är jag ändå glad och tacksam för att ha lyckats kamma hem silver pengen. Jag slutade 2a efter Erika Kinsey.

Jag ställde även upp i kula som jag efteranmälde mig i dagen efter. Där blev det inget toppen resultat, men jag kom ändå med bland de 8a bästa.

 

Nu i veckan är det framförallt jobb som gäller och såklart lite träning i vanlig ordning. För de flesta är säsongen över nu, men jag har lite saker kvar. Allt är inte riktigt bestämt än, men möjligtvis en till höjdhopps tävling, lag-Matchen nu på Söndag och kanske Junior Mångkamps SM helgen därefter.. Vi får helt enkelt se vad som blir av och inte, hur kroppen mår och hur det känns…

I will keep you updated. Puss & Kram.

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.