Ny vecka och här kommer en ny Biancas Challenge - Sverige Springer
Träning

Ny vecka och här kommer en ny Biancas Challenge

Biancas Challenge rullar vidare och denna veckas version utmanar både kropp och hjärna. Armhävningar, löpning och skärmfri tid står på programmet efter att Bianca Salming blivit inspirerad av boken ”Skärmhjärnan”.

Jag har på sistone blivit helt besatt av hur jag ska kunna må så bra som möjligt. Det kan vara allt ifrån ”du ska äta ingefära varje morgon”, till att du ska göra ”meditation så här många gånger om dagen”.Häromdagen började jag lyssna på boken ”Skärmhjärnan” av Anders Hansen. En bok som många säkert har hört talas om. Där beskriver han om hur vi människor fungerar och om hur vi påverkas av all den här skärmtiden vi har i dag. Jag tror verkligen att skärmtiden stör oss extremt mycket, och inte minst på kvällen innan vi ska sova. Jag har tagit inspiration av detta och satt upp att en av utmaningarna  är att vi ska ha helst (skärmfritt), men åtminstone mobilfritt från klockan 21.00 varje kväll! Hoppas verkligen ni provar! Jag tror det är ett vinnande koncept både för sömnen och för din hjärna. Här är hela veckans challenge:

Annars då? Jag har en vanlig vecka med säsongstart på lördag! Tjoho, spännande 🙂 Stafett-SM på stadion och det är 4x800m som gäller. Vi kanske ses där? Ha en toppenvecka!