Next up -> Finnkampen - Sverige Springer
Träning

Next up -> Finnkampen

Förra helgen avslutades med ett SM – Guld och ett efterlängtad personligt rekord i kula, 14.22m. Det är ungefär det jag tar med mig och en grymt skön känsla… För att inte glömma en uttagning till Finnkampen nästa helg!

 

Som sagt så fick jag med mig en guldpeng hem till Stockholm igen. Mångkamps SM gick i Falun och det bjöds på ett ganska halvdåligt väder blandat med lite regn. Slutresultat var verkligen inget att hänga i julgranen, men jag hade ändå en så bra känsla i kroppen. Så det tar jag med mig, samt de individuella grenarna som gick bra. Förutom det personliga rekordet i kula så gick höjdhoppet helt okej också, 1.85. Det innebar att jag blev uttagen till Finnkampen som äger rum nu på Lördag och söndag! Jag hoppar på Lördag, Stadion, 16.45. Hoppas vi ses där.