Min sommar hittills... - Sverige Springer
Träning

Min sommar hittills…

Hej alla fina läsare!

Hoppas ni har haft en toppensommar hittills. Det kan jag iallafall helhjärtat säga att jag haft än så länge… För helt slut är den ju inte än. Men, jag skulle nog säga att jag hunnit med det mesta som jag velat göra ändå.  Tävlingar, resor, semester, kompisar & familjen. Jag har insett att jag mår som bäst när det är mycket som händer runt omkring mig. När det är mycket småresande här och var, kombinerat med härligt umgänge och träning såklart! …

Hej alla fina läsare!

Hoppas ni har haft en toppensommar hittills. Det kan jag iallafall helhjärtat säga att jag haft än så länge… För helt slut är den ju inte än. Men, jag skulle nog säga att jag hunnit med det mesta som jag velat göra ändå.  Tävlingar, resor, semester, kompisar & familjen. Jag har insett att jag mår som bäst när det är mycket som händer runt omkring mig. När det är mycket småresande här och var, kombinerat med härligt umgänge och träning såklart!

Någon slags stress och oro har släppt från mig den här sommaren och det känns som jag verkligen insett vad som är viktigt för mig. Familj & vänner och en vardag som jag njuter och mår bra i. Vara älskad och älska de personerna som är runt omkring gör att jag mår toppen, så det tänker jag fortsätta med. Bra resultat, jobb och karriär är någonting som jag börjat se som en bonus, något jag strävar mot, men som jag slutat att oroa mig över. Allt har en mening och allt löser sig hörni. 🙂

Efter dessa djupa tankar och ord… 😉 Så tänkte jag ta tillfället i akt och dela med mig lite av sommaren som varit.

Nu när semestern är över och jobbet är igång igen så kommer en Nyhet här vara att min lilla profil/sida här på Sverige Springer kommer bli uppdaterad lite oftare. Det här kommer mer bli likt en så kallad blogg där jag delar med mig mer av skrift och bilder från min vardag. Hoppas ni tycker det verkar kul!

Här kommer min ”Sommar Recap”…

Juni månad kickades igång med lite tävlande, bland annat Nordiska Mästerskapen i Mångkamp. Där tävlade jag i lag tävlingen Est-Swe-Fin Kampen och slutade 3a individuellt. En rolig tävling med helt okej resultat med tanke på att det var min allra första tävling för säsongen. Det viktigaste var att få ett resultat för att kvala till U23- EM, vilket jag lyckades med.

Runt här var även jag och pappa borta i Frankrike för att vara med i Fångarna på fortet. Det var verkligen så kul! Det har ju varit en dröm sen man varit liten, eller hur? 😉 Jag och pappa var faktiskt inte i samma lag… hmm, vem tror ni vinner?

Efter det kom Midsommar .. och även mer tävlande. Det var dags för Sollentuna GP.

1.87 och en 3e plats i höjdtävlingen.

In mot Juli var det dags för semester från det här härliga gänget och de roliga projekten vi hade in mot våren.

Vi for iväg till både Göteborg och Karlstad för tävlingar. I Karlstad GP blev det bland annat en 3e plats igen.

Tillbaka hem till Stockholm innan det var dags för det stora målet U23- EM i Gävle.

En kort summering. En 7e plats i Mångkampen och en Finalplats till höjden där jag slutade 7a eller 8a. Nöjd, men ändå missnöjd. Mer från Mästerskapet kommer i ett eget inlägg.

 

Direkt efter mästerskapet drog jag med tjejerna till Cannes, Frankrike. Oj va bra vi hade det. Välbehövligt att få en paus från allt. Där stannade jag i en vecka innan det var dags att komma hem till de vanliga rutinerna igen. Träning och sommardagar med kompisar och familjen innan det så småningom var dags att komma tillbaka till jobbet. En liten ångest efter en så härlig ledighet, men så jäkla kul när man väl kommit tillbaka och igång med allt nu igen. Jag älskar det! 

   

Augusti månad är här och nu till helgen är det dags för JSM. Vi åker till Göteborg nu på Torsdag för att tävla både Fredag, Lördag och Söndag. Häck, Höjd, Kula och Spjut. Känns kul och lite nervöst.

Dagarna innan nu kommer bestå av just träning & jobb. En lunch med pappa kanske.. Inte så mycket annat spännade, jag gillar det. Tillbaka till rutinerna!

Det var min lilla ”recap”. Vi hörs snart igen, KRAM.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.