”Hej på er! Kul att ni har hittat hit till min lilla sida” - Sverige Springer
Träning

”Hej på er! Kul att ni har hittat hit till min lilla sida”

Bland allt annat spännande som finns på sajten så är det hit ni ska ta er om ni är nyfikna på att se lite mer av vad som händer i just mitt liv. Genom min vlogg och annat rörligt material hoppas jag att ni ska kunna få en inblick i mitt liv och lära känna mig så bra som möjligt.

För er som inte har så bra koll på vem jag är… Bianca Salming heter jag, är 20 år gammal och friidrottare. Jag bor här i Stockholm och har precis flyttat in i min egen lilla lägenhet. Jag ägnar den största delen av min tid i friidrottshallar och på olika slags gym…  När jag inte är här på Sverige Springer såklart!

Som nyutbildad personlig tränare och idrottare på elitnivå har jag också mycket kunskap om träning som jag verkligen vill dela med mig av. Så jag kommer lägga upp många tips om träning här, även kring det mentala som är väldigt viktigt. Dessutom kommer ni som sagt få se mycket av min vardag, friidrottsvärlden, min fritid, andra intressen, familj och vänner, ja hela mitt liv helt enkelt.

Förutom att jag lever ett ganska normalt liv med vänner, familj, jobb och liknande så går jag snart in mot sommaren med nya mål inför utomhussäsongen. Och om jag håller mig skadefri och allt går enligt plan så siktar jag bland annat mot U23-EM i juli som faktiskt äger rum i Sverige (Gävle) i år. Ett annat mål att försöka kvala in till VM i Doha i september/oktober. Sedan får man inte glömma alla SM tävlingar också… Det finns alltså mycket kul att se fram emot i sommar och jag är supertaggad. Både på det här med er på Sverige Springer och allt kring mitt tävlande.

Vi hörs snart igen! /b

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.