Hej från Montenegro! + Hur min höst/vinter kommer se ut... - Sverige Springer
Träning

Hej från Montenegro! + Hur min höst/vinter kommer se ut…

Hej hallå!

Det var inte igår hörni! Här kommer en liten hälsning från Montenegro. Samt en liten uppdatering på vad som händer just nu och vad som ska hända framöver nu i höstens slut in mot vintern…

Just nu befinner jag mig som sagt i Montenegro!

Det känner ni säkert igen sen tidigare… Vi befinner oss i staden Bar och bor på ”Hotel Princess”. Tänker om det är någon annan som är sugen på att åka på ett träningsläger så är det verkligen toppen här! Speciellt nu när de gjort om arenan och banan som ligger endast 200m från hotellet! (Lite snabb info: Man flyger till huvudstaden Podgorica för att sen ta bil 40 min till staden ”Bar” där vi bor. Det finns direktflyg från Skavsta flygplats.)  

Åter till sak! Vi är inne på 6e dagen och ska faktiskt bara vara här i totalt en vecka.. Så vi flyger tillbaka hem igen redan på måndag. Känna ganska så perfekt ändå.. Väl hemma igen blir det sedan en lättare vecka träningsmässigt och de blir tillbaka till de vanliga rutinerna. Jobb, träning, samarbeten, familj och vänner.. ”Knäpp” som jag är så tyckte jag tydligen inte att jag hade nog med saker att göra utan jag håller även nu på att plugga upp mina betyg från gymnasiet. Vilket jag helt ärligt tycker är ganska kul, men ändå något som blir ett extra stressmoment!

Sen tänkte jag dra som en liten ”planering” här på vad som händer framöver.. Kanske är kul för er att se och ta del av, vad vet jag ? 🙂

Hela november månad kommer spenderas hemma med lite småsaker som händer här och var..

v.45

Kommer hem från Montenegro..

Händer inte så mycket mer än en eventuell inspelning med MAT.se samt annat jobb och träning.

v.46

Jag har mycket plugg och inlämningar! Avslutar bland annat min Svenska kurs.. Så mycket sådant kombinerat med jobb och träning.

Ska också till ”Trosa” för jobb tillsammans med pappa.

v.47 

Jag FYLLER år 21 år! Fredagen den 22a november får ni se till och gratta mig för då är det min lilla födelsedag. Får se vad jag hittar på? Skulle nog tro att det först blir en middag med familjen för att sen gå ut med mina vänner kanske..? KUL!

Mellan den 22-24 november kanske det också blir en ”träningsweekend” på Haga health Club och Haga hotel tillsammans med Sverige springer. Inte helt klart än, men håll utkik! För isåfall är det där jag också kommer befinna mig…

v.48

Denna vecka är det bland annat dags för Friidrottsgalan! Jag tror även att ”A non smoking generation” har sin fest eller gala samma kväll. Så vi får se hur det blir där, om jag kanske hinner gå på båda…

Ska även på lite festligheter tillsammans med min kära mor hos Brolin om jag inte minns helt fel!

Sedan till December månad! Då är det dags för våran PLAYITAS RESA!! TJOHO!

Mellan den 2-9 december åker vi på träningsresa där ni ju har chansen att få åka med! Det blir träning såsom löpning, yoga, styrka! Massa god mat, sol och bad! Ni fattar grejen… Ni hittar mer information och bokning i länken här under! 😀

https://www.apollo.se/resor/traningsresor/traningskalender/sverigespringer

Efter det kommer jag komma hem en snabbis för att sen i princip åka tillbaka. Vi åker till Teneriffa några dagar innan jul för att ha träningsläger där i 2-3 veckor. Vi firar även nyår där.. 2020.. Känns helt sjukt! Det blir ett speciellt år med mycket förväntningar och stora mål.. Så det är bara att köra på!

Ungefär så ser det ut just nu.. Vi hörs snart igen.. KRAM PÅ ER!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.