Biancas Challenge - Sverige Springer
Träning

Biancas Challenge

Ny vecka. Ny Challenge! Den här veckan med fokus på core och löpning…

Ny vecka allihopa! Och med det kommer såklart en ny Challenge…

Men… om det är så att ni är så nyfikna och taggade på att sätta igång med “Biancas Challenge” så kommer jag från och med idag och framöver att släppa den redan klockan 08.00 här inne på min sida..

Så lyder Veckans Challenge:

Jag älskar själv checklistor! Därav har vi gjort dessa för att ni snyggt ska kunna pryda bakgrundsbilden på telefonen eller vad vet jag, kanske printa ut och sätta upp på kylskåpet…?

Hur ser min vecka ut?..

Mycket träning såklart! Har äntligen fått börja springa igen lite lätt och det gör mig så peppad. Såklart med en liten baktanke och försiktighet.. Men! Bara att hålla tummarna att det känns bra nu framöver, inte så långt kvar till säsong nu.

Förutom det och lite jobb så ska jag kanske träffa min kära pappa, vi ska gå på Huaweis Event på tisdag bland annat…

I helgen spelar även Sveriges Damlandslag (fotboll) en vänskapsmatch mot Tyskland på Friends Arena. Det får ni inte missa! Jag är på plats med Adidas och hejar… Ska blir superkul.

Annars, så får ni ha en toppenvecka! – Har ni några frågor som ni vill att jag ska svara på så kan ni maila : [email protected]

/B

 

 

This error message is only visible to WordPress admins
Unsupported get request. Object with ID '17841407306288426' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api