Biancas Challenge - Träning Utomhus, Yoga och Meditation... - Sverige Springer
Träning

Biancas Challenge – Träning Utomhus, Yoga och Meditation…

Hej allihopa!

Förra veckan bjöd på ett väldigt hektiskt schema… Men efter en välbehövligt lång och skön helg känner jag mig tillbaka på banan och redo för en ny vecka.. Hoppas ni känner samma!

Trots att det fortfarande är lite småkallt i luften så blir en utav punkterna i Veckans Challenge att köra ett träningspass utomhus. Eller egentligen inte ens ett träningspass, utan mer en aktivitet kan räcka lika bra. Lek med barnen, ta en promenad, var ute i den friska luften.. Bara det kan ge en sån energi boost.

När vi ändå är inne på energier och att må bra, så är en utav punkterna också Yoga/Meditation. Om det blir 10 minuter eller 40 minuter, det är upp till er… Men försök åtminstone att få till 3 stycken tillfällen den här veckan.

I min andra Vlogg från Montenegro nämnde jag just Meditation och gav mina 5 Tips på hur jag brukar göra och vad jag brukar tänka på.. Men om ni missat det så delar jag även med mig av dem här nedanför..

  1. Försök få in en rutin på att meditera åtminstone en gång om dagen.
  2. Välj en och samma tidpunkt. t.ex. klockan 7 varje morgon. Eller 20.00 varje kväll..
  3. Lugn och stillsam miljö.
  4. Sitt med rak rygg.
  5. Försök att sitta i minst 20 minuter varje gång du mediterar…

Hoppas ni provar! Det är verkligen värt det…

Här kommer hela Biancas Challenge…

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.