Biancas challenge: träna med en kompis i veckan! - Sverige Springer
Träning

Biancas challenge: träna med en kompis i veckan!

Att träna tillsammans med en kompis eller en träningsgrupp kan verkligen höja nivån på din träning, därför är den viktigaste punkten i denna veckas challenge att träna ett pass tillsammans med någon.

Välkommen till en ny vecka! Och välkommen hem till mig själv får jag väl också säga… I slutet av förra veckan kom jag hem från Montenegro och det är alltid lika skönt att komma hem till fina Stockholm. Man glömmer verkligen bort hur bra vi har det här hemma i Sverige, det känns på något sätt tryggt att komma hem.

Något som jag också kom att tänka på nu under träningslägret var hur viiiiktigt det är att ha en bra träningsgrupp att träna med. Under lägret har vi tränat och umgåtts och det är så mycket mer motiverande att träna med andra. Det kan verkligen ge så mycket! Vilket leder mig in på Veckans Challenge…

En av punkterna i denna veckas utmaning är att ni ska försöka träna tillsammans med någon. Det kan verkligen boosta dig och din träning tror jag! Du gör något annorlunda, du kan lära dig nya saker av din kompis, du pushar dig själv till nya nivåer. Det låter ju bara superhärligt! Här nedan kommer hela Veckans Challenge. Nu kör vi!

Själv ska jag bara njuta av att vara hemma i Stockholm med jobb och träning, förutom en kort sväng till Göteborg på onsdag. Ska även kanske vara på Kungsholmen Runt nu på lördag. Är det någon av er som man kanske träffar där?

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.