Biancas challenge: sätt upp ett mål för sommaren - Sverige Springer
Träning

Biancas challenge: sätt upp ett mål för sommaren

I dag är det måndag igen och dags för en ny Biancas challenge. Denna vecka är träningen lite lugnare då även Bianca har en lugn träningsvecka. Däremot kräver en av utmaningarna lite mer energi, att sätta ett mål som ska ha klarats av innan sommaren är över. Lycka till!

Hej allihopa!

Nu återstår det mindre än tre dagar kvar av träningslägret här i Montenegro. Som vanligt börjar det kännas i kroppen, men också lite psykiskt. Jag är ganska duktig på att hitta på saker och få tankarna på annat, men det har ändå en tendens att bli ganska enformigt när man är just på läger. Man älskar det, men samtidigt så börjar man längta hem lite till sina vanliga rutiner.

För mig kommer denna vecka nog bli en aning lugnare då vi kört på ganska hårt här borta… Och som vanligt gillar jag att spegla veckans challenge med hur min egna vecka ser ut så utmaningen till er blir också lite lugnare.

Men sedan tänker jag också att vi ska försöka sätta ett mål inför sommaren. Många har kanske redan ett långsiktigt mål, men de korta är minst lika viktiga. Så att sätta upp ett mål som du ska ha klarat av innan sommarens slut blir också en del av veckans challenge.

Mitt mål för sommaren är såklart alla mästerskap! Här är några bilder från tidigare år.

 

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.