Spring för Terese - Sverige Springer
Löpning

Spring för Terese

Jag kan inte sluta tänka på Terese Alvén och hennes familj. Terese var den mest levande person jag har träffat. Hennes entusiasm och charm var epidemisk. Alla som träffade henne blev smittade av energi och rörelseglädje. Jag blev levande av Terese. Alla blev levande av Terese.

Hela hennes yrkseverksamma liv har hon spridit träningspepp och löpningslust som bloggare, författare, poddare, gruppträningsinstruktör och föreläsare.

För några veckor sedan diagnostiserades hon med sällsynt aggressiv cancer efter en vinter och vår med stora fysiska problem. För fyra dagar sedan fyllde hon 37 år och skrev att det troligen är henne sista födelsedag. Igår tog hon farväl av sin familj och sövdes in. Det är en ofattbar tragedi. Jag kan inte förstå att världen fortfarande finns kvar och att tillvaron fortsätter när hon har ryckts ifrån oss. Jag vill att alla ska veta vilken enastående individ hon var. Stöd hennes insamling på Cancerfonden Spring för Terese. Vi måste besegra den här jävla skitsjukdomen. Skriv något på hennes instagram. Och gå ut och spring för Terese!

This error message is only visible to WordPress admins
Unsupported get request. Object with ID '17841407306288426' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api