One Water Race - Sverige Springer
Lopp

One Water Race

Genrepet för One Water Race 2022!

One Water Race kommer utföras fullt ut nästa år, men för att göra det perfekt genomfördes det ett genrep i år!

One Water Race är ett sim- och springlopp där det ska simmas och springas konstant efter en segelbåt. Det kommer vara 2 grupper som simmar & springer i intervaller cirka 3-4 timmar åt gången. En grupp är mer erfarna löpare och en är grupp är bättre på simningen. Tillsammans ska de ta sig från Arholma i norr till Landsort i söder, 250 km och 30.000 öar som avverkas under 72 timmar.

Läs mer om One Water Initiative här.

 

ONE WATER RACE

One Water Initiative är övertygade om att vi människor kan uppnå stordåd om vi verkligen bestämmer oss för det och vet att det finns en otrolig kraft inom oss att påverka vattnets situation. För att bevisa denna unika förmåga vi alla har inom oss lanseras världens tuffaste uthållighetstävlingar, One Water Race.

Världens största skärgård, från Arholma i norr till Landsort i söder, 250 km och 30.000 öar som avverkas under 72 timmar. Löpning och simning. Nonstop. Ett race och en företeelse som sätter nya ramar för uthållighetsidrott och tar mänskliga utmaningar till en helt ny nivå.

One Water Race är ett unikt format på en av världens vackraste platser som lockar världens bästa atleter, följare och skapar uppmärksamhet världen över, med vatten, ny teknologi och människans förmåga att överkomma det omöjliga i fokus.

Läs mer om One Water Race här.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.