One Water Race fortsätter i mörker och kallt vatten... - Sverige Springer
Lopp

One Water Race fortsätter i mörker och kallt vatten…

Löparna och simmarna ska ta sig ända från Arholma i norr till Landsort i söder.

Extra tufft blir det att navigera sig när de ska simmas och springas i mörker…

One Water Race 2021 är ett genrep inför One Water Race 2022 då det ska genomföras på riktigt!

Det är ett sim- och springlopp där det ska simmas och springas konstant efter en segelbåt. Det kommer vara 2 grupper som simmar & springer i intervaller cirka 3-4 timmar åt gången. En grupp är mer erfarna löpare och en är grupp är bättre på simningen. Tillsammans ska de ta sig från Arholma i norr till Landsort i söder, 250 km och 30.000 öar som avverkas under 72 timmar.

Läs mer om One Water Initiative här.

ONE WATER RACE

One Water Initiative är övertygade om att vi människor kan uppnå stordåd om vi verkligen bestämmer oss för det och vet att det finns en otrolig kraft inom oss att påverka vattnets situation. För att bevisa denna unika förmåga vi alla har inom oss lanseras världens tuffaste uthållighetstävlingar, One Water Race.

Världens största skärgård, från Arholma i norr till Landsort i söder, 250 km och 30.000 öarsom avverkas under 72 timmar. Löpning och simning. Nonstop. Ett race och en företeelse som sätter nya ramar för uthållighetsidrott och tar mänskliga utmaningar till en helt ny nivå.

One Water Race är ett unikt format på en av världens vackraste platser som lockar världens bästa atleter, följare och skapar uppmärksamhet världen över, med vatten, ny teknologi och människans förmåga att överkomma det omöjliga i fokus.

Läs mer om One Water Race här.

This error message is only visible to WordPress admins
Unsupported get request. Object with ID '17841407306288426' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api