Fällknivar och trapplöpning i veckans ”Biancas Challenge” - Sverige Springer
Löpning

Fällknivar och trapplöpning i veckans ”Biancas Challenge”

Det är en ny vecka och därför dags för en ny Biancas Challenge.

Hej allihopa! Hoppas ni mår toppen 🙂 Jag mår faktiskt jäkligt bra. Efter en lugn helg är man verkligen redo för veckan! Lite smått stressad dock då det känns som jag har mycket att göra…

Men ska sluta vara det nu och njuta istället. För det är så mycket kul som händer med alltifrån inspelning till Sverige Springer-programmet, olika event och rolig träning. Och! Jag åker till Montenegro på söndag, tjihoo! Det är äntligen dags för träningslägret för våren. Jag är där ifrån 14 april – till 1 maj. Så se till att gå in både här och på Sverige Springers Instagram för att inte missa massa roliga uppdateringar.

Åter till det viktiga! (skämt å sido) Ni tror väl inte att jag glömt Biancas Challenge? Absolut inte… Är till och med lite extra taggad på just den här challengen.

Varför jag gillar denna veckans challenge lite extra är bland annat för att jag verkligen ÄLSKAR trappträning! Det är både grymt bra träning och en skön omväxling från den vanliga löpningen…

Sen gillar jag verkligen fällkniven också! Till att ha varit en person som knappt kan komma upp med både ben och armar böjda mot varandra till att nu kunna göra en fullbordad strikt fällkniv är så kul! Men för att komma dit började jag med några andra ”lättare” övningar.. Dem kommer jag dela med mig av på Sverige Springers Instagram nu i veckan. Så håll utkik där.

Här nedan hittar ni hela challengen: Nu kör vi! 😀

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.