Vinn en "Spaklassiker" för två personer på Varbergs kusthotell! - Sverige Springer
LOVE RUN

Vinn en ”Spaklassiker” för två personer på Varbergs kusthotell!

Spring LOVE RUN på alla hjärtans dag och ha chansen att vinna en övernattning med spa och trerätters supé på Varbergs kusthotell!

Love Run är ett virtuellt lopp på 5 km som du kan springa var- och när du vill under söndagen den 14 februari.

Anmäl dig tillsammans med någon du tycker väldigt mycket om, eller spring själv för att du älskar löpning.

Alla som är med i Love Run är med i utlottningen av alla våra fantastiska priser, som också de går i kärlekens tecken. Ett av dem är detta härliga pris tillsammans med Varbergs Kusthotell. Läs mer om Varbergs Kusthotell pris här.

ANMÄL DIG till loppet här.

Presenteras i samarbete med

KUSTHOTELLETS SPAKLASSIKER

Det här ingår i priset…

• Hotellnatt

• Entré till Thalasso-spa

• Spaprodukter

• Träningspass

• Gym inne och ute

• Trerätters supé

• Frukostbuffé

EN KUSTNÄRA ÄLSKAD SPAKLASSIKER

Checka in med havet som granne och koppla av i en harmonisk miljö. I Kusthotellets spaklassiker ingår övernattning, spaupplevelser i Sveriges enda Thalasso-spa med tillgång till pooler och bastur. Delta i träningspass, njut av en trerätters supé med säsongens godaste smaker och vakna upp till en lyxig frukostbuffé.

HAVET ÄR ALLT. I ALLT VI GÖR.

Här är havet alltid närvarande. Såväl i den närlagade maten som i vårt Thalasso-spa med havsvatten, en harmonisk upplevelse som gör gott för kropp och själ. Här finns också alla möjligheter att hämta energi och styrka i våra träningspass eller på egen hand längs kusten. Så oavsett om du kommer för att sänka eller höja pulsen ligger Varbergs Kusthotell bra till, bara 52 steg från havet.

SVERIGES ENDA SPA MED HAVSVATTEN.

Varberg är en kurortsstad som har lockat människor till kustnära välmående och avslappning sedan 1800-talet. Vi för spa-traditionen vidare. Havet är närvarande i allt vi gör, inte minst i vårt Thalasso-spa där vi använder havsvatten. Sjunk ner i våra träbadkar med varmt havsvatten, njut av en tångmassage och känn hur kroppen återhämtar sig.

Läs mer om Varbergs Kusthotells pris här.

Anmäl dig till LOVE RUN här.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.