West Sweden Action Weeks Training Camp - Sverige Springer
Resor

West Sweden Action Weeks Training Camp

8-10 maj slår underbara TanumStrand upp portarna för årets häftigaste träningshelg – West Sweden Action Weeks Training Camp!

En helt ny typ av träningstillfälle där du frossar i kvalitativ träning, men där det också finns möjlighet att prova på uthållighetssporter som du kanske inte testat tidigare.

Tillsammans med alla lopp som ingår i West Sweden Action Weeks arrangerar Sverige Springer en helg som bjuder på allt du vill ha, och lite till.

Sverige Springers programledare Andreas Odén och Anna & Emil Jönsson Haag är värdar för träningshelgen med extra allt.

West Sweden Action Weeks Training Camp erbjuder en helg fullmatad med träning.

Ett pass fredag eftermiddag, dubbla pass lördag och ett pass söndag.

Det är lopparrangörerna i West Sweden Action Weeks som bidrar med sina allra bästa tränare och coacher.

Vad sägs om att åka rullskidor med Calle Halfvarsson, cykla med Mattias Reck, paddla med Danny Hallmén eller springa tillsammans med trailbröderna Backa.

Dessutom kommer Anna och Emil Jönsson Haag delta i samtliga pass.

Varje träningstillfälle är nivåanpassat, så vare sig du vill ge allt du har i en sport som du behärskar till fullo, eller pröva på för första gången så finns det träning för dig.

Samtliga sporter erbjuder avancerade pass och samtidigt tillfällen för nybörjare att testa en ny gren.

Förutom högkvalitativ träning bjuder några av helgens tränare på intressanta föreläsningar, och boendet på TanumStrand håller högsta kvalitet. Du kan dessutom välja om du vill bo i stuga eller på hotellet. Välj det alternativ som passar dig, din familj, eller ditt kompisgäng bäst!

I samband med West Sweden Action Weeks Training Camp spelar Sverige Springer in ett TV-program som sänds på Sportkanalen, TV4 Play, C More och på sverigespringer.se. Det proffsiga filmerna från TV-programmet får du ta del av under de gemensamma samlingarna.

”Det är svårt att hitta ett bättre sätt att kombinera träning på högsta nivå med möjligheten att prova på andra grenar och idrotter. Att få ge järnet tillsammans med några av landets mest meriterade och inspirerande tränare, och samtidigt ges möjlighet att invigas i andra sporter, och göra det tillsammans med likasinnade är i alla fall för mig en drömhelg” säger Andreas Odén som älskar att få utmana sig själv i nya sammanhang.

”Vi vill att så många som möjligt ska upptäcka glädjen med att röra på sig, och att få göra det tillsammans i den här miljön, med det här uppstället tränare, det är inget annat än ett kanonupplägg” säger Anna & Emil Jönsson Haag.

Välkomna till årets mest varierade och stjärnspäckade träningshelg för motionärer!

Mer info och bokning hittar du här!

Aktivitet och upplevelser i samband med WSAW Training Camp 2020

This error message is only visible to WordPress admins
Unsupported get request. Object with ID '17841407306288426' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api