Sverige Springer loppet i Hagaparken - Sverige Springer
Anmälan

26 oktober, 2019Hagaparken

26

OKT
lördag, oktober 26, 2019

Sverige Springer-Loppet i Hagaparken

26

OKT
lördag, oktober 26, 2019

Sverige Springer-Loppet i Hagaparken

Välkommen till Hagaparken

Det började som en utmaning för Ann Söderlund. Det slutade med ett lopp för alla! I Sverige Springers höstutmaning Träna med M(Ann)e inspireras Ann Söderlund av vännen Manne Forssberg. Manne vill ge Ann löpningens alla njutningar och utmaningar och examen blev ett lopp på 10 km. Nu vill vi att alla ska få samma chans som Ann och njuta av Hagaparken i höstskrud och inspireras av alla runt omkring sig i ett lopp med glädje och gemenskap i fokus. Alla kan vara med! Spring eller gå. 5 eller 10 km.  Varmt välkomna till höstens härligaste lopp!

Banan

Starten går nere vid vattnet vid Hotel Royal Park. Första 500 meterna är lättsprungna. Behaglig löpning på grusstigar med utsikt över Brunnsviken och Bergianska Trädgården på andra sidan vattnet. Innan första kilometern är genomförd har du passerat kungliga Haga Slott där kronprinsan Victoria med familj bor. Närheten till Brunnsviken är påtaglig även nästkommande kilometer innan man kommer ner till banans sydligaste punkt vid Haga Forum. Härifrån byter banan karaktär och lummiga stigar och skogsomgärdade grusgångar leder dig upp till Haga Parkmuseum, koppartälten och Fjärilshuset. Sedan är målet vid Royal Park inte långt borta. För dig som springer 10 km väntar ett nytt varv på samma vackra bana.

schedule

lördag, oktober 26, 2019
14:00

location_on

Royal Park Hotel, Stockholm
Hagaparken

Visa i kartor
info

Distans: 5 km / 10 km
Pris: 300 kr
Barnlopp: 600 meter
Pris: 100 kr

Priser & Sponsorer

Din nummerlapp är din lott. Efter loppet lottar vi ut fina priser från våra sponsorer. Var med i loppet, och du har chansen att vinna övernattningar och spabehandlingar på Royal Park Stockholm och Haga Health Club, trailskor från Icebug och startplats i Gore-Tex WinterRun eller ett avancerat konditionstest på Aktivitus. Sverige Springer-Loppet presenterar stolt sina sponsorer:

Royal Park Stockholm

Royal Park Stockholm är destinationen med det fantastiska läget. Natur inpå knuten och ändå med närhet till stan. Gym och spaanläggning i yppersta toppklass i Haga Health Club.

https://www.royalparksthlm.com/

Icebug

Icebug har skorna med bästa greppet. Vinn ett par ORIBI4 X RB9X och startplats för 2 personer till Gore-Tex WinterRun 2020.

http://icebugx.com

Njie

Njie ProPud Protein Milkshake är den perfekta drycken efter loppet. Snabbt fyller du på med muskelbyggande protein. Lyxig, proteinrik och god!

https://www.njie.com/se/

Aktivitus

Genom kunskap, erfarenhet, personligt bemötande, individuell anpassning och fysiologiska tester effektiviserar Aktivitus din träning.

https://www.aktivitus.se

Unna dig en lyxweekend i Stockholm och Hagaparken.

Häng med Ann Söderlund på Hotel Royal Park Stockholm och njut av en riktigt härligt stockholmshelg!Läs mer här

Övrigt

Anmälan stänger 19 oktober. Det finns möjlighet att efteranmäla sig på plats. Priset för deltagare är då 400 kr för vuxna och alltjämt 100 kr för barn. Har du frågor om Sverige Springer-Loppet kontaktar du arrangören på [email protected] Välkommen!