Är du Sverige Springers nästa stjärna? - Sverige Springer
Träning

Är du Sverige Springers nästa stjärna?

Vill du bli en del av Sverige Springer-familjen?

Nu varvar vi upp, blir fler, och söker en redaktör/content creator.

Varje vecka ger vi på Sverige Springer våra följare, tittare och läsare intressant innehåll och strävar efter att inspirera till ett hälsosammare liv!

Sverige Springer är en del av produktionsbolaget Starbay AB. Vi brinner för träning och hälsa och i synnerhet löpning. Vi har ett starkt Instagramkonto med ca 47 000 följare, en hemsida  fullproppad med inspirerande innehåll och producerar även ett TV-program som sänds på TV4 Play, Sportkanalen och C More. 

Om rollen

Brinner du också för träning och hälsa? Är du kvick och klarar av att agera snabbt? 

Nu söker vi på Sverige Springer/Starbay en lösningsorienterad person som vill vara med oss och ansvara för skapandet av vårt innehåll till Instagram, hemsidan och TV-programmet. Rollen som redaktör/content creator innebär att du är ansvarig för innehåll till våra olika plattformar. Du är kreativ och älskar att skapa engagerande innehåll i form av träning och hälsa. Du agerar gärna inspiratör både i skrift och i rörlig bild.

Ditt fokusområde kommer att vara träning och löpning, men du kommer även att hantera vårt övriga innehåll som publiceras på våra olika plattformar. 

Dina arbetsuppgifter

Dina erfarenheter

Vi ser gärna att du..

 

Övrigt

Intresserad?

Skicka in din ansökan tillsammans med ditt CV och ett personligt brev redan nu om du vill bli en del av teamet! [email protected]  

Ta del av träningstips, specialerbjudanden, nyheter, evenemang och roliga tävlingar. Anmäl dig till Sverige Springers nyhetsbrev idag!